Våra samarbetspartners

Jernbrukets Ultra samarbetar med ett antal partners som hjälper oss med att göra våra tävlingar bättre.

Restaurang Jernbruket

Restaurang Jernbruket är orsaken till klubbens namn. Det är där våra tävlingar har start och mål. Det är där våra provlöpningar och träningar har sin utgångspunkt. De hjälper oss med mat och mycket annat till er er löpare under våra tävlingar. De står också för priser.

God mat och god öl. Väl värt ett besök även man inte har sprungit.

Öijared resort

Öijared resort är en mycket trevlig anläggning för den som gillar att springa, cykla och spela golf. Det finns också möjlighet till övernattning, bad och bastu.

Öijared erbjuder rabatterat boende under vår tävling “Jernbruket – Vad är det här för ultra?“. De har också bidragit med priser. Vill du ha ett rum kontakta tävlingsledningen.

Umara

Umara är ett Göteborgsbaserat företag vars produkter hjälper oss att orka runt. Vi använder deras sportdryck på båda våra tävlingar. De ger också rabatt för de som deltar i någon av våra tävlingar samt till klubbens medlemmar.

AUGUST ABRAHAMSONS STIFTELSE

Är den stiftelse som förvaltar Nääs slott, slöjdseminariet samt naturreservatet Nääs ekhagar. Ett fantastiskt vackert område som är omskrivet i Nils Holgerssons underbara resa. Det är också de som gett oss tillstånd att förlägga vår ena backyardloop där.

Västkuststiftelsen

Västkuststiftelsen förvaltar ett stort antal naturreservat i Västsverige. Bland annat det fantastiska Säveåns dalgång som de ger oss tillåtelse att förlägga vår andra backyardloop i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *