Tävlingsdag men inte tävling

På grund av Covid-19 blir det ingen tävling den 5 december som tänkt. Däremot kan ni med hjälp av kartor, vägbeskrivning, gpx-spår samt rutter på viewranger ta er ut på egen hand under helgen. Om du kommer in på restaurang Jernbruket på lördag eller söndag iförd träningskläder så får du en burgare för 125 kr (normalpris 185) att ta med hem eller äta på plats. Vegetariskt alternativ finns.

Fem rundor erbjuds.

Viewranger (app och möjlighet att ladda ned GPX-fil)

Till dessa finns finns vägbeskrivning.

Hallabron 6 km,

Lensjön 3 km samt

Hunsered 3 km.

Utan vägbeskrivning

Höge kulle 8 km

Gruvsjön Gråbo 6 km

Kartor och vägbeskrivningar

4 svar på ”Tävlingsdag men inte tävling”

 1. Hej!
  Tack för härliga stigar! Hoppas verkligen du har med “Hallabron” sträckan på tävlingsdagen.
  Överlägset roligaste, mest tekniska och varierande banan. Sprang den i mörker och det var riktigt nice med reflexleden i skogen. Lätt att välja fel stig i skogen på sista halvan vilket gör det extra roligt.
  Du sa att vi hade setts förut. Kan det ha varit på Risveden? Kände igen några passaseger från Risveden och det satt lite snitslar kvar i skogen 😁

 2. Risvedenbanan var vi inte i närheten av . Tror vi har stött på varandra både vid Risveden och Activitus och på andra tävlingar. Var placeringen efter dig på Activitus förrra året.

 3. Ahaa, ok. Då har vi ju setts ett par gånger.
  Kanske var något annat lopp som gått där. Kände igen vissa avsnitt och snitslarna gick ju inte att ta fel på iallafall. Skulle det läggas ut fler banor till helgen? “Så för er som är anmälda eller har varit anmälda så kommer vi att lägga ut våra fem banor tillsammans med de som vi tidigare har använt vid provlöpning från den 4 mars.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *